Hva kan overspising/fråtsing i mat komme av? Og hvordan endre det? -Perspektiv

Hei på deg! Langt, langt nede i iskremboksen satt jeg en kveld, getting my hands dirty. Jeg hadde et kvarter tidligere småspist, det vil egentlig si storspist av en sjokoladekjekspakke i skapet. Klokka er 18.30 og det er faktisk bare 2 timer siden middag, og jammen spiste jeg ikke en saftis sammen med datteren min etter middag også – HVA SKJER?! Hvorfor stapper jeg innpå det ene etter det andre?

Jeg har overspist, jeg har fråtset i mat, jeg har til og med kastet opp all maten mange ganger, men det er en helt annen historie jeg kan dele senere. Hvordan er det med deg? Kan du kjenne deg igjen? Har du overspist?

Overspising er faktisk HELT normalt, det er ingenting å skamme seg over. Men om det blir et problem for deg, at du gjør det for ofte ift. hva du skulle ønske selv, vel da er det jo et problem for deg.

Jeg har laget en video hvor jeg deler da vanligste årsakene til overspising som går direkte på kosthold, noen ganger er årsakene psykologiske/emosjonelle og derav unike for hver enkelt, så vi begynner med kosthold også tar vi derfra.

Fra en kostholdscoach`s perspektiv kan overspising være en adferd som er en av de ENKLEST å korrigere, faktisk! Så ikke vær redd for å strekke ut en hånd og be om hjelp hvis du trenger det. Ok, se video:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *