Meditasjon for å spørre hjertet om svar

Hei du!

 

Du har sikkert hørt: Følg hjertet, lytt til hjertet, hjertet vet veien osv. Men hvordan vet vi hva hjertet sier?

Dette er min erfaring: Når du er i krevende situasjoner i livet, store livsomveltninger som skillsmisse, bli gravid, få barn, være i mamma eller pappapermisjon, salg og kjøp av bolig, flytting, sykdom med mer, da er det min erfaring at det er vanskeligere å lytte til hjertets veiledning.

Takk til pixabay for bilde

 

Men ja, det er sant, hjertet vet alltid veien. Egoet og hodet vårt skal prøve å forstå logikken, analysere og vurdere mye av tiden, dette kan forstyrre den naturlige flyten fra intuisjonen. Igjen, om det er mye som står på rundt deg og du har mye å tenke på/gjøre, så er mitt råd aller først: Skap deg mer rom, skap deg mer tid til stillhet, avslapning, ro og egenpleie først.

Vi kan ikke gå fra en hverdag på 110KM i timen, for så sette oss ned i 15 minutter for første gang og forvente et klart svar…

Først må vi puste og prøve slippe det som er rundt oss, ok?

Denne meditasjonen passer nok best for deg som ikke er 100% travel, men som er på et sted i livet hvor du søker veiledning fra ditt eget hjerte. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *