Det er ikke meningen du skal «jobbe med deg selv» hele livet – Perspektiv på indre arbeid og healing

Dette blogginnlegget går ut til deg som har gjort mye indre arbeid. Du har kanskje gått til psykolog, samtaleterapi, coach, healer, regresjon og forsøkt mange forskjellige metoder. Likevel kan det hende at MOTSTAND dukker opp, avhengigheter kommer tilbake og følelser av tristhet, frustrasjon, irritasjon, oppgitthet, sorg, skam og andre vonde følelser.

Så spør du deg selv hvorfor? Hvorfor kommer dette? Jeg trodde «jobben min var gjort»? Og det har du faktisk helt rett i, jobben din er gjort.

 

Det er ikke meningen at du skal tilbringe store deler av livet ditt på å rense ut, heale og transformere «mørket/skyggen». Disse tingene kan være EKSTREMT nyttig i EN fase av livet, deretter snur det. Dette er fordi du er ikke lineær, tiden er ikke lineær og jeg vil også minne deg på at hvert eneste sekund så er du en ny person. Alt avhengig av ditt nåværende perspektiv.

 

Så til deg som fremdeles sliter med utmattelse, kronisk sykdom eller bare rett og slett er på et sted i livet hvor du føler deg utilpass – jeg har laget en video om dette på Youtube som du finner nederst på siden her.

Har du tatt deg tid til å tenke at du allerede er perfekt akkurat nå, med alle dine uperfektheter?

Klarer du å snu hodet til å se at det vonde kan bli det gode?

Kan du tro på at jobben din nå er bare å føle og la følelsene gå gjennom deg, uten å konkludere med noe som helst?

Kan du elske dine dårlige vaner?

Kan du gi slipp på skam og skyld?

 

Prøv å les fra dette bildet høyt

 

Hvis dette gav deg noe, tagg med gjerne på Instagram @coachragnhild

Og helt til slutt vil jeg tipse deg om Selvskapt.no, Selvskap er en bedrift jeg jobber i som støtter mennesker på denne reisen med personlig utvikling og rett og slett snu nesa fremover for å skape det gode, ikke snu oss bakover lenger. Sjekk gjerne ut siden hvor det finnes både gratis og betalt medlemskap.

Masse kjærlighet til deg <3

Ragnhild

 

Video på youtube om temaet:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *