Slik tenker jeg for å nå mine mål -Perspektiv

Hola, Bonjour, Hello wherever you are in the world… Yes! Det er ferie og nå skal vi slappe av, nyte og kose oss…. eller hvis du er mer som meg, så bruker du ofte fritiden din på selvutvikling og tenker fremover, skal innrømme jeg har jobbet med og finne balansen her.

 

Jeg gikk på en fjelltopp i Rondane nylig, og på toppen spilte jeg inn en kort video om dette med å nå sine mål.

 

Så hva har hjulpet meg når det kommer til måloppnåelse? Det er faktisk ikke bare blodslit og hardt arbeid, den verden er utdatert i mine øyne. På generelt grunnlag vil jeg si at ALT SOM STRESSER deg er en indikasjon på at du enten går for fort frem eller er på en vei som ikke vil gi deg varig tilfredsstillelse…. tenk litt over den 🙂

 

Her er videoen:

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.