Hva er meningen med livet? – Perspektiv

Hvor er nøkkelen til å finne meningen med livet?

 

Hvis du har sett noen av mine tidligere videoer så vil du fort skjønne at alt henger sammen med det samme: Nemlig å frigjøre seg fra den kollektive samfunssprogrammeringen som vi så mange «lider under»: Illusjonen om at vi «må gjøre sånn og sånn», at vi ikke er trygge, at vi ikke er frie til å gjøre det vi egentlig ønsker og vil. I bunn og grunn: Slutte å bry seg i overkant mye om hva andre mennesker mener, og «Just do you» <3

Men meningen med livet, hva er det? Jeg lurte på det i svært mange år, og jeg trodde det handlet om å få barn.. men etter jeg fikk barn så søkte jeg fremdeles… og den som søker, den finner svar…

Å være fri = lykke. Og meningen med livet er at du skal være glad og gjøre det som føles bra. Hvordan komme dit?

Essensen i mitt perspektiv er: Å frigjøre seg fra tillærte levemåter og samfunnets generelle forventninger. Dette fordi det er så mange av oss som ikke passer inn i «boksen»… Og det veldig mange av oss som ikke passer inn i boksen kanskje ikke vet, er at det er nettopp dem som er her for å gå sine egne veier, for å gjøre rebell, stå ut av massen og skape endring…

Kanskje er det deg også?

 

Før du ser videoen vil jeg slenge inn noe jeg mener er ett godt råd, nemlig: Gjør alt i din makt… ALT du tror vil føre deg til din lykke. Sky ingenting!

 

Se video:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *