Hvem ER du? Selvbildets makt – Perspektiv

Så hvem ER du? Hvordan definerer du deg selv?

Er du lat, er du aktiv, er du tykk, er du tynn, er du er bygde-jente/gutt eller en by-jente/gutt? Visste du at du hele tiden prøver å leve opp til ditt eget selvbilde? Og at selvbildet ditt stammer fra nærmest alt du har opp opplevd og erfart frem til nå? Ja? Vel, visste du at DU HAR MAKTEN i dine hender til å endre ditt selvbilde til det bedre, eller til en versjon av deg selv som du ønsker å være?

Andre definisjoner vi kan gjøre oss: Jeg ER alltid glad, jeg HAR angst, jeg HAR eller ER (…). Ta ett sekund å kjenn etter på hva du mener om deg selv.

Ved å bli bevisst på hva vi tror på, hva som ligger i underbevisstheten kan vi velge å endre adferd ved å endre selvbilde. Man kan implementere dette ved å legge til handlinger som man tror på vil ta en dit man vil.

 

Se video:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *